Pagina's

woensdag 10 oktober 2012

Naked

Nee, dit artikel is niet zo pikant als je wellicht denkt naar aanleiding van de titel. Zoals jullie in mijn afgelopen filmpje konden zien heb ik voor mijn verjaardag het Naked 1 palette van Urban Decay gekregen. Omdat ik hier zo ontzettend blij mee ben heb ik, nog voor ik hem gebruikt had, een aantal foto's er van gemaakt, gewoon om dit legendarische moment vast te stellen (ik heb haast nooit dure make-up), en omdat ik het gewoon leuk vind om foto's te maken. Ze staan nu al een tijdje in mijn Blog-foto mapje te wachten om gepubliceerd te worden, en omdat ik zo'n medelijden met ze kreeg besloot ik ze maar eens aan jullie te laten zien! Jullie hebben vast al wel eens het palette gezien, maar voor degenen die het fijn vinden: nu kun je er nog eens over kwijlen. Zie het als een stilleven, haha!

Thumbs up voor Postereffect!Zouden jullie het leuk vinden om hier eens een look mee te zien?
Love,

Diana

8 opmerkingen:

 1. Hij is zo mooi! Ik wil 'm ook, en ja! Ik wil er een look mee zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 'm ook al een tijdje! Ik kan echt niet meer zonder! Ik heb veel oogschaduw, maar de enige die ik gebruik komen uit dit palette :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt prachtig! Zou er absoluut een look mee willen zien :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, ja ik zou graag een look ermee willen zien, leuk! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig palette.. Ik wil graag een look zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zijn die Naked palettes he! Ik heb zelf nummer 2, ook heel fijn! Zitten hele mooie herfstkleuren in, dus perfect voor deze tijd van het jaar. Lijkt me leuk om een look te zien, trouwens! :)

  Ik had nog een vraagje. Ik vind de header op je blog zo geweldig en ik vroeg me af of je die zelf gemaakt hebt. Ik heb zelf ook een blog (www.KellyKnows.tk) en ik zou ook graag een mooie header ervoor willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me zeker leuk om er eens een look mee te zien, ben erg benieuwd!

  xoxo
  WWW.PICKMEANOUTFIT.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa ik wil er ook een look mee zien! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.