Pagina's

maandag 22 oktober 2012

STRESS!

Hoi lieve allemaal! Sjeetje, ik denk dat de titel van dit artikel het al een beetje weggeeft, ik zit dik in de stress! Niets om je serieus zorgen over te maken, zo erg is het niet. Ik zit in mijn tentamenweek, gelukkig heb ik er maar twee (één van de vele voordelen van de universiteit, je focussen op een onderwerp dat je zelf gekozen hebt!) maar het is alsnog erg spannend aangezien dit allemaal nog nieuw is. Helaas geen vakantie voor mij dus. Vandaag had ik de eerste over sociale geografie en politicologie, ik had me goed voorbereid maar het is moeilijk te zeggen wat de uitkomst zal zijn: sommige dingen waren makkelijk, sommige dingen ook niet! We gaan het meemaken. Donderdag heb ik het tweede en dus ook al weer laatste tentamen, en die gaat over psychologie en sociologie. Hartstikke interessant allemaal, maar die kennis zal helaas niet uit de lucht komen vallen, daarvoor moet ik met m'n neus diep in de boeken! Dat is ook gelijk de reden dat ik een beetje afwezig ben geweest de aflopen week. Ik vind bloggen super leuk maar het is altijd mijn streven geweest om school voor te laten gaan, dat is uiteindelijk wel m'n toekomst! Vanaf donderdag ga ik weer lekker filmen (ik heb een aantal ideeën) en natuurlijk weer volop outfit- en andere foto's maken. Tijdens het leren zat ik steeds met de behoefte om foto's te gaan maken buiten, de natuur is op zijn mooist in de herfst vind ik persoonlijk. Al die schitterende warme kleuren in de bomen en bosjes, soms lijkt het net onecht. Helaas ben ik daar dus nog niet aan toegekomen, alhoewel ik vandaag wel een foto voor Instagram gemaakt heb van de gele bomen in onze buurt.Genieten jullie een beetje van jullie herfstvakantie?
Love,

Diana

7 opmerkingen:

 1. Succes met je tentamens! Ik heb vorige week herfstvakantie gehad, die was wel heel leuk maar ik moest ook veel leren want ik heb over een week proefwerkweek en ik zit in mijn examenjaar dus ook een beetje stress haha :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeel veel succes met je tentamens, gelukkig mocht ik nog wel een weekje geniet van vrijheid en blijheid, maar vanaf nu moet ik ook weer hard strijden: over twee weken tentamens. Blehhh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super veel succes !! wat studeer je eigenlijk ? :$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes! ik heb hetzelfde probleem maar bikkel hard verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je tentamens! Ben benieuwd naar je filmpjes&outfit foto's na donderdag hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met je tentamens! Ben benieuw naar een outfitpost :)
  Ah, wat leuk, de uni! Wat studeer je?

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.