Pagina's

vrijdag 15 november 2013

BIG hair

Hey allemaal! Wat een heerlijke dag vandaag, eindelijk heeft de regen plaats gemaakt voor wat welverdiende zonnestralen. Ik ga straks lekker de stad in, maar eerst wilde ik nog even een snel artikeltje voor jullie tikken. Ik was namelijk met m'n haar bezig en het was opeens zo enorm groot dat ik bij mezelf ging nadenken. Gisteren heb ik m'n haren gewassen met de nieuwe Wella 'Vidal Sassoon' lijn en vervolgens de bijbehorende mousse en haarlak gebruikt. Het kwartje viel: het zijn volume producten! Gisteren merkte ik dus niet echt verschil maar vandaag, wow.


Zoals je ziet: mega volume! Nu heb ik natuurlijk wel dik haar van mezelf, maar het zou normaal nooit zo vallen. Ik heb het nu dus één keer gebruikt, maar ik ben benieuwd hoe me dit verder zal bevallen. Als jullie het leuk vinden zou ik er ook een review over kunnen schrijven, laat maar even weten.

Ik ga straks de deur uit, maar vanmiddag komt er weer een nieuwe video online. Het is iets anders dan anders, ik heb er veel moeite in gestoken en ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden. Ik heb in ieder geval al een paar mensen een preview laten zien, en die moesten stiekem wel een beetje lachen.
Ik heb vandaag een afspraak met m'n boekhouder, dat is een beetje saai. Maar wat moet dat moet natuurlijk, administratie hoort nu ook bij m'n blog.. Daarna heb ik met m'n Cinemates Kelvin en Peter afgesproken. Ze zijn trouwens genomineerd als Jongere van het Jaar! Je kunt hier voor ze stemmen als je dat wil. Best wel tof natuurlijk. Vanavond gaan we zelfs nog naar een *bliep feestje, dus ik ben benieuwd! Ik hou jullie weer op de hoogte natuurlijk, en jullie kunnen uitkijken naar m'n video.

Fijne dag vandaag :) 
Love,

Diana

27 opmerkingen:

  1. Het staat je prachtig! Wat een effect kan het hebben na slechts één keer gebruiken, wauw! Hele mooie foto en succes vandaag. Ik kijk uit naar je filmpje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Werkt inderdaad erg goed! Mooi hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Zou er graag een review van zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf kapsel zo! Review graag haha! En aaah naar Peter en Kelvin? JAloeeeeers!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf zeg! Op Kelvin & Peter had ik al gestemd. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben benieuwd naar een review! En dit moet ik ff kwijt:
    AI LOVEE JOEE! Je bent prachtig!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow echt veel volume. Ik zou héél graag een review willen zien van deze producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De video was echt geweldig! ZO GRAPPIG! :)
    Hele leuke look ook, zo volumineus! :) Een blogpost? Graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw, big hair! Ik ben wel benieuwd hoe het verder uit gaat pakken en wat voor producten het precies zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wow wat een volume, ik vind je sowieso al prachtig haar hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, super veel volume! Ik wil wel een review! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ongelooflijk, wat een prachtige bos met haar heb je! Zelfs zonder die shampoo is het zo mooi vol. Zelfs met extensions is het bij mij nooit zo vol geworden haha
    En vooral blijven gebruiken doe shampoo, het staat je echt geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw diana! ;o je bent zo'n prachtmeid he! Je moet echt trots zijn op jezelf!! Liggen deze producten ook gewoon in de Nederlandse winkels? xo luvv'

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.