Pagina's

dinsdag 5 november 2013

Gosh Illuminating CC Cream

Reviews doe ik niet heel regelmatig, maar áls ik ze doe, is het omdat ik het of heel geweldig vind, of helemaal niks. Vandaag review ik een product waar ik op dit moment dol op ben en het de moeite waard vond om met jullie te delen. Ik heb het over de CC Cream van Gosh. Ik gebruik 'm nu een tijdje, heb afgewisseld met andere producten maar kom hier toch weer op terug. Ben je benieuwd naar mijn mening, lees dan snel verder!

Deze CC Cream is olievrij, maar beweert ook 'illuminating' te zijn. Dat is natuurlijk een beetje een vaag begrip, dus ik was benieuwd hoe dit zou uitpakken op m'n huid. Mijn huidtype is vrij normaal, ik heb geen extreem droge huid, maar ook niet heel vettig. Toch merk ik dat sommige producten (met name foundations, daarom gebruik ik die liever niet meer) uitdrogend werken. Dit product is in vier verschillende kleuren uitgekomen, ik meng 'Natural' en 'Sand' om een goede kleur te krijgen. 


De crème zelf is heel romig, niet zo vloeibaar. Zelf breng ik het altijd aan met een buffing kwast van Real Techniques, dit geeft het echt een 'airbrushed' look. Maar goed, we zijn natuurlijk benieuwd hoe het er op de huid uitziet. Hieronder heb ik een voor- en na-foto naast elkaar gezet, zodat je goed het verschil kan zien.



Zoals je ziet heb ik in de foto links een paar rode vlekjes in m'n gezicht. Rechts zijn die helemaal weggewerkt, en heb ik een mooie en egale teint (ik heb daar ook nog geen concealer o.i.d op). Ik vind het ontzettend fijn dat deze zo goed dekt, maar toch je eigen huid nog laat doorschijnen. Nadat ik de CC cream heb aangebracht hoef ik alleen nog een beetje concealer onder m'n ogen te doen en klaar is kees. Zo ziet het er uiteindelijk uit met de rest van m'n make-up:


Waar andere producten echt op m'n huid liggen heb ik daar hierbij helemaal geen last van. Over het 'illuminating' effect: ik zie wel dat ik een gezonde glow heb, maar ik lijk niet op Edward Cullen in zonlicht. Daarnaast maakt het m'n huid ook niet heel vet en glanzend, maar ik kan niet zonder setting powder. Hij zou ook nog hydraterend moeten werken. Ik denk dat dit zeker het geval is, omdat - zoals ik eerder al zei - andere producten nog wel eens m'n huid uitdrogen, maar deze absoluut niet!


Al met al ben hier dus ontzettend tevreden over. Het blijft ook nog eens de hele dag mooi en geeft niet zo'n fake effect als sommige foundations. Less is more. Gosh is verkrijgbaar bij de drogisterij en deze CC Cream kost €12,99. Niet super-budget, maar nog steeds niet heel duur en ik denk dat hij het geld wel waard is.

Hebben jullie ervaring met dit product? Ik ben benieuwd naar jullie mening! 
Love,

Diana

33 opmerkingen:

  1. Nee, heb er geen ervaring mee maar vind €12,99 wel beetje duur voor foundation $$

    Liefs, Robin van beautystarzz.blogspot.nl ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er mooi uit en de prijs vind ik ook wel meevallen! Vooral als hij goed blijft zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi resultaat! Ik heb deze nog niet gebruikt, maar het klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het er erg mooi uitzien :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij ziet er inderdaad mooi uit. Maar van jezelf heb je ook al een mooi huidje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi diana ik heb jou een mail gestuurd maar je antwood niet :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry, ik krijg heel erg veel mailtjes dus soms zie ik er een over het hoofd! Waar ging het over?

      Verwijderen
  7. Bedankt voor de review! Ik gebruik BB cream en werd pas voor 'oranje' aangesproken, dus ga ook maar 'ns iets anders proberen :')

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je ziet echt een verschil ,, het staat je leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bij jou geeft 'ie een mooi resultaat, maar ik heb ook al negatieve reviews gelezen.. Twijfels, twijfels ....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er goed uit!

    Keep on bloggin',
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jaaa die heb ik ook! Superfijne foundation, en ik kocht 'm zelfs toen er bij de kruidvat een actie was van gosh; 2 producten 12 euro :)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik denk dat ik deze maar eens ga aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mij lijkt die heel fijn ik zou hem wel eens willen proberen. ♥ kijk ook op mijn blog www.welovesbeautystuf.blogspot.nl Xx :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, wat een mooi effect voor een cc-cream!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind het effect echt prima! :) Heel mooi. Ik wil hem best wel testen, maar hoop dat ik toekom met 1 kleur en er geen 2 hoef te mengen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ziet er goed uit. Bij 'mijn' filiaal verdwijnt Gosh helaas, maar als ik ze tegenkom dan ga ik hem zeker testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. kijk ook op mijn blog!
    vanmiddag komt er een nieuw artikel online!
    http://causenobody-isperfect.blogspot.nl/
    en op mijn youtube kanaal dat is te vinden door op de link op mijn site te klikken!
    stuur even een berichtje als je hebt gekeken via de comments! dat zou ik heel erg leuk vinden want dan weet ik of er mensen lezen of niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw ziet er inderdaad heel goed uit! Grappig dat jij er zo positief over bent en Mascha van beautygloss hem juist te glanzend vond (als ik het goed heb). Misschien als hij in de aanbieding is koop ik hem ook een keertje, dan ga ik denk ik ook deze kleurtjes mengen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hele mooie CC cream, geeft een prachtig effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. waar kan je die cc cream van gosh kopen? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb 'm zelf ook in de kleur Natural en vind hem ook ontzettend fijn! Ik heb van mezelf weinig onzuiverheden, maar ik heb niet echt een egale huid, met deze CC-cream is mijn huid helemaal egaal, een echte aanrader dus! Als je €12,99 wat duur vindt voor een foundation, jaag dan naar de aanbiedingen die bijvoorbeeld kruidvat heeft. Ik had pasgeleden 2 - gosh producten voor €12,99 dus toen heb ik 2 CC-creams gekocht, voor de prijs van 1!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.