Pagina's

zondag 3 november 2013

'Hoi allemaal', een column over.. MIJ!

Wauw, het is zo ver: mijn eerste echte media-momentje. Van de zomer had ik een interview met schrijver en NRC columnist Arjen van Veelen. Na aanleiding van een video waarin ik zijn boek 'En hier een plaatje van een kat' aanraadde ging er een nieuwe wereld voor hem open: beautybloggen. Via via was hij hier op gekomen en wilde me er graag het een en ander over vragen. Het stukje is helaas al een maand geleden in de NRC gepubliceerd (ik heb hier destijds zelf ook niks over gehoord, heel erg jammer) maar ik wil 'm toch graag met jullie delen! Doordat het interview al een hele tijd geleden is kloppen een aantal dingen niet meer, maar dat mag de pret niet drukken. Enjoy! :) 


Ik vind het een leuk en humoristisch stukje geworden! +1 voor de (beauty)bloggers.
Love,

Diana 

40 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Je verdient het echt! :) ♥
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Wat jou onderscheidt van andere beautybloggers, is dat jij er 1 bent met brains! Je artikelen zijn zonder spelfouten, duidelijk geschreven en meer diepgang. Heel fijn om te lezen :0

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze: http://d-is-for-dazzle.blogspot.nl/2013/07/i-love-summer-tag.html

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  4. Leuk geschreven! Ook bijzonder hoe jij andere (volwassen) mensen ook kan inspireren. Zou je misschien eens iets over je studie willen schrijven? Ik wil zelf misschien ook algemene sociale wetenschappen gaan studeren en ik ben benieuwd wat jij er van vindt en over kan vertellen! Groetjes, Yara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens, het lijkt me heel leuk als je een keer een stukje schrijft over je studie! En echt, je blog is top!
      Liefs

      Verwijderen
    2. Ja, hier ben ik ook wel benieuwd naar!

      Verwijderen
  5. Misschien moet je wat vaker filmpjes op je site zetten ik heb het gevoel dat je blog een beetje verwaarloosd je zet eerst iets van 5 dagen er niks op en dan word je beloond met een stuk vind ik nergens op slaan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap je reactie niet helemaal. De laatste tijd update ik m'n blog heel regelmatig, soms dagelijks, soms om de dag. Video's doe ik ongeveer 2 of 3 keer in de week. Wat bedoel je met 'en dan word je beloond met een stuk'? Het gebrek aan interpunctie en redelijke onderbouwing maakt het een beetje lastig.

      Verwijderen
    2. Ik denk dat ze bedoeld dat je wordt beloond voor je blog door Arjen, maar dat zij naar haar gevoel alleen maar dingen ziet verschijnen op je youtube-kanaal. Denk ik hé ;-)

      Mijn gevoel hierin is anders. In mijn opinie ben je meer een YouTube'ster die ook een blog heeft. Ik ben gewoon elke keer heel erg blij als er iets verschijnt, maakt niet uit waar. 'Anoniem' (ook pretty lame, gebruik je naam...) is misschien gewoon wat jaloers?

      Verwijderen
    3. Ooh op die fiets. Iedereen mag natuurlijk z'n eigen mening, maar ik denk niet dat het waar is dat ik mijn blog verwaarloos. Er zijn periodes geweest dat ik wat inactief was, dat zeker, maar nu is dat niet meer het geval in mijn opzicht. Bedankt in ieder geval voor je berichtje Nena :)

      Verwijderen
    4. Hey diana
      Ik denk dat ik nu weet inderdaad ik volg je eerst alleen op youtube en toen kwamen er ineens niet zo heel veel filmpjes meer dus ik dacht huh wrm?? Dus ik ging op je blog kijken en toen zag ik dat er zo'n colum stond over jou maar nu snap ik het ik hoop dat je het niet heel persoonlijk opgenomen heb want ik vind je blog super tof maar er kwamen ineens zo weinig filmpjes
      X

      Verwijderen
    5. En ps mijn echte naam is dagmar ik wist niet dat je iets anders dan anoniem kon in vullen maar nu ik oudere artikellen heb gelezen van jou heb ik nog meer spijt dat ik dat heb gezegd dat je je blog verwaarloosd het spijt me echt sorry ik hoop dat je nniet boos bent sorryy
      X dagmar

      Verwijderen
  6. Super leuk om te lezen,
    Je verdient het inderdaad <33

    Liefs Daphne
    Daphneroos.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super gaaf en leuk om te lezen natuurlijk :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat tof! Ook om weer eens wat van Arjen van Veelen te zien! Ik studeer Media & Cultuur aan de UvA en afgelopen februari moesten we als opdracht een studioprogramma produceren waarvoor we hem als gast hadden uitgenodigd! Wel zonde dat het zo slecht gaat met z'n boek, maar gelukkig heb jij hem weer wat meer publiciteit gegeven ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend leuk om te lezen. Maar daar heb je zelf natuurlijk hard voor gewerkt om op dit punt te komen, dus go you! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te lezen! Ik ga zijn boek zeker nog lezen. Je bent altijd spontaan en enthousiast leuk dat het zo gewaardeerd wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke column! Tof als je harde werken zo wordt beloond :D Ik heb ook het idee dat bloggers zoals jij echt iets bijzonders hebben waar het 'traditionele' mediawereldje nog veel van kan leren!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat super leuk zeg!! Je hebt het ook zeker verdient, zo'n leuke spontane meid mag niet op de achtergrond blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk! Het is best wel een grote eer :D haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat leuk, je hebt het meer dan verdient.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel erg lief van jou èn hem ^^ Eén ding snap ik wel niet zo goed, dat van dat appartement in Amsterdam?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga eind december op mezelf wonen! Hier komt nog een aparte video over :)

      Verwijderen
  16. Wat leuk zeg! En ontzettend tof geschreven, ik moest er erg om lachen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke column!! Ik kan het me ook zo voorstellen dat zo'n man niks van jou filmpjes begrijpt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh, ik ben vet benieuwd naar je appartementje in Amsterdam!! Tevens vind ik het artikel van Arjan erg leuk en humoristisch geschreven.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Super leuk dat er een stuk over je is geschreven! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.