Pagina's

woensdag 29 januari 2014

Glossybox januari

Het is weer zo ver: een nieuwe Glossybox! Dit is de derde maand dat ik het doe en ik vind het wel een soort leuke vastigheid toevoegen. Voor de rest heb ik geen 'vaste rubrieken' op mijn blog, maar dit houd ik er graag in. Het is namelijk altijd leuk om zo'n verrassingspakket binnen te krijgen, en die deel ik uiteraard graag met jullie. Het is dan wel bijna februari, maar ik wilde januari niet verwaarlozen. Deze maand staat de box in het teken van een verse start aangezien we natuurlijk weer in een nieuw jaar zitten. Daarom zit er ook vooral verzorging in, geen make-up deze keer. Al met al weer een hele leuke inhoud, dus kijk snel mee!





Zoals gewoonlijk weer een introducerend tekstje met uitleg over de inhoud namens het Glossybox-team. Altijd leuk. 

En dan de box zelf natuurlijk. Dit is de inhoud zoals je 'm ziet als je het spannende strikje er af haalt. Mijn oog viel natuurlijk meteen op de Benefit Porefessional, waar ik veel goede verhalen over gehoord heb. Ook vond ik de groene cleansing tissues er ook lekker uitspringen. Tijd om dit van dicht bij te bestuderen. 

Vooruit, ik begin met de favoriet. Ik vind Benefit echt een heerlijk merk, zowel qua producten maar vooral ook de vormgeving er van. Dit is een sample uiteraard, fijn om te kijken of het je bevalt. Ik heb zelf niet vaak last van zichtbare poriën, maar hij zorgt er voor dat ook fijne lijntjes of andere oneffenheden uitgevlakt worden. Eigenlijk geeft ie je gewoon een glad canvas om op te werken en maakt je huid extreem zacht. Een goede primer is eigenlijk een must, ook al slaan veel mensen (inclusief ikzelf) dat vaak over. Je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk. De fullsize bevat 22 ml en kost €33.

Het volgende product is ook bedoeld voor een babyzacht huidje. Dit hydraterende masker bevat Collageen en Aloë Vera die de huid een vocht boost geven. Het is zo'n velletje dat je gewoon over je gezicht legt, lekker snel en makkelijk dus. Een stuk minder geklieder dan een gewoon masker. Als tip wordt er mee gegeven om deze vlak voor het slapen gaan te gebruiken om het optimale effect te bereiken. Het merk ken ik niet, maar dat maakt me wel extra benieuwd! De fullsize bevat 10 maskers en kost €30,80.

Next up is deze Karmameju 'konjac sponge'. Van de buitenkant kon ik niet bespeuren wat het was of wat je er mee moest doen, maar daar kom je snel genoeg achter. Het is eigenlijk een multifunctionele spons die de huid scrubt, zuivert en diep reinigt. Daarnaast wordt de doorbloeding en het herstel van de huid gestimuleerd. Zo uit de verpakking is hij kneiterhard, maar voor gebruik moet je 'm natuurlijk eerst helemaal doorweken. Je kan 'm gebruiken als vervanging van je gewone wattenschijfjes of als treatment in combinatie met een face wash. Hij is meerdere keren te gebruiken, dus lekker zuinig. Dit is een fullsize en kost €9,25.

Als één na laatste de opvallende reinigingsdoekjes. Deze 'Absolute!' tissues zijn gemaakt op waterbasis met natuurlijk extracten. Ik heb met dit soort doekjes vaak dat ze ontzettend branden op m'n huid. Daarom kan ik wel wat extra zachtheid gebruiken. Ze zijn ook geschikt om (waterproof) oogmake-up te verwijderen, winning! Daarnaast ben ik dol op komkommer in reinigingsproducten, het geeft het toch een soort extra frisheid. Dit pakje bevat 10 doekjes en kost €5,05. 

Tot slot een product wat een beetje verstopt zat onder de rest. Deze Prestiche zeep is vers, 100% natuurlijk, handgemaakt en 'tot perfectie gebracht door ervaren botanici en goeroes in de cosmetica'. Ik heb de geur Yin Yang en bevat zoals je ziet hele verzorgende producten. Dit is een fullsize en kost €12,30. 

En dat was 'm dan alweer! Heel veel verzorging dus, ik hoef in ieder geval geen droge huid te hebben. Helaas wel allemaal wat aan de prijzige kant, maar daarom is zo'n abonnement zo leuk. De waarde is altijd veel hoger dan het daadwerkelijke bedrag dat je betaald. En het is natuurlijk gewoon leuk om een heleboel verschillende dingen uit te kunnen proberen. Je kan 'm natuurlijk ook gewoon los bestellen, daar betaal je €14,95 voor. 

Naar welk product ben jij benieuwd deze maand?
Love,

Diana

35 opmerkingen:

  1. Echt leuke stuff zit er altijd in! Misschien moet ik zelf ook een keer de glossybox gaan kopen ^,^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt superleuke dingen dit keer! Is deze box nu ook nog te krijgen of wordt het nu als je bestelt die van februari?

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Pore Professional is zo fijn! Leuke inhoud :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vindt het vreemd dat het kaartje zegt dat de zeep fullsize is terwijl er een sticker op zit waar duidelijk Sample op staat. In een fullsize van de Absolute doekjes horen 60 doekjes te zitten en dit zijn er 10. (dus niet 5,05 maar een waarde van 0,84 cent). Begrijp me niet verkeerd, ik ben erg blij met de sponge, die gebruik ik echt twee keer per dag, de benefit sample en mijn voetcreme. Maar ik vond deze box geen topper. :( . Ik ben benieuwd naar de truly yours box (overgenomen door superbox) als die in Februari inderdaad weer terug komt =D.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de inhoud ook wat tegenvallen..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind the Porefessional erg leuk, daar ben ik namelijk erg benieuwd naar! :) Verder vind ik de producten niet echt heel interessant eigenlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke box, hij ziet er heel erg tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke inhoud, vooral de Porefessional van Benefit! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke producten! Ik wil ook graag de glossybox, lijkt me erg leuk en handig

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de box ontzettend tegenvallen, bummer!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vond de box ook erg tegenvallen, heb opgezegd. De service van Glossybox is vreselijk achteruit gegaan de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Interessante inhoud dit keer! Lijken me fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het altijd wel leuk om te zien wat er allemaal in zo'n box zit, wel jammer dat ik er veel negatieve verhalen over hoor want ik heb er wel aan gedacht het zelf ook te bestellen..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke inhoud! Jammer genoeg kan ik Glossybox niet bestellen vanuit België...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zit echt te twijfelen of ik ook een abonnement moet gaan nemen, AAAH ik weet ´t niet !!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind hem niet echt heel erg leuk dit keer! Ik heb eigenlijk nog nooit echt een box gezien oo een blog dat ik dacht jam die moet ik hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Met zulke boxen vind ik het altijd tricky omdat ik veel van die producten gewoon niet gebruik voor mijn huid en vaker kies voor een natuurlijke oplossing of gewoon less=more. Misschien als er een keer een box voorbij komt met alleen maar producten op natuurlijke basis etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke inhoud, maar vind mijn inhoud toch iets leuker haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wil ook zo'n glossybox maar dan is meteen al mijn zakgeld op ;(.....
    leuk artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind hem stiekem een klein beetje tegenvallen. Misschien juist wel omdat er geen make-up in zit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben het helemaal met je eens felicia! ik vind dat er best wel wat make up in mag zitten

      Verwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dames, ik raad het jullie af om een abbonemeent te nemen op glossybox. De producten die je krijgt (zijn super klein) en zijn testers en of proeftesters. Na 2x gebruiken van een product is het al op. Daarnaast is de service van glossybox super slecht. Vind je het alsnog leuk om een box te ontvangen met beauty producten raad ik de WAAT-box aan. Hier zitten fullsize producten in en t is goedkoper dan glossybox ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuke box dit keer, vind het nieuwe design ook super gaaf!!

    Liefs My

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuke box, jij hebt een heel andere inhoud dan ik. Heb er een artikel over geschreven op mijn site.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ah wat een fijne glossybox! En ook niet heel vervelend dat je er maar €14,95 voor betaalt terwijl de waarde ervan veel meer is natuurlijk. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hij is zeker weer de moeite waard, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.