Pagina's

donderdag 28 juli 2011

I don't wanna care right now - Shoplog H&M en Six


Zo, eindelijk is het weer zo ver: een volwaardig bericht! En wel een shoplog. Gister ben ik naar de H&M en Six geweest en heb ik een aantal dingen gekocht. Ik had drastisch een nieuwe spijkerbroek nodig, en die heb ik gevonden. Maar ook een paar dingen die ik niet per se nodig had maar wel heel leuk vond heb ik ook meegenomen. :)


Allereerst m'n spijkerbroek. Heel basic, een draagbare kleur die overal bij past. Dit was precies wat ik nodig had, niet te veel poes pas. Hij kostte €29,95 bij de H&M.


Mijn nieuwe boho short, ik ben er helemaal verliefd op! De hoge taille, de kleur, de afgeknipte pijpen, de knoopjes en de zakken: alles klopt. Het was werkelijk waar liefde op het eerste gezicht. Deze is ook van de H&M en kost €24,95.Dan het laatste kledingstuk dat ik gekocht heb. Dit rode overhemd (ook van H&M) was iets wat ik al heel lang wilde en dan ook meteen vast besloten was dat ik hem moest kopen toen ik 'm zag hangen. Hij is niet fel rood, maar een beetje koraal-achtig rood. Schitterend! En de stof is ook een beetje apart, een beetje dik. De pasvorm is ook heel mooi. Een geweldige aankoop dus :) Hij kost €19,95.

Tot slot heb ik nog een ketting bij Six gekocht. Ik kom niet zo vaak bij Six, maar heel af en toe ga ik even kijken want ze hebben soms wel mooie ringen. Maar nu zag ik iets wat ik echt al heeeeel lang wilde. Namelijk een indianen/dromenvanger ketting.Het koord is van bruin leer/su├Ęde en is verstelbaar met een soort knoop. De hanger vind ik ge-wel-dig. Ik ga deze waarschijnlijk heel erg vaak dragen, haha! De turqoise details maken het helemaal af. Hij kost €7,95 bij de Six.

Dat waren al mijn aankopen! Niet super veel maar ik ben er erg blij mee. Als thuisblijver moet je toch wat, en dan kan je maar beter lekker shoppen :)
Hoe is jullie vakantie?
Love,

Diana

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.