Pagina's

woensdag 6 juli 2011

Shoplog 6/7/2011

Vandaag was het een mooie zonnige dag en de eerste vakantiedag van mijn tweelingzus, Mylène, dus besloten we een middagje naar de stad toe te gaan. Ik was niet van plan om veel te kopen maar ik heb toch een paar leuke dingetjes gescored.

  
Allereerst heb ik bij Kruidvat (dit is langzamerhand een vast adres geworden) drie Essence producten gekocht. Ik had een highlighter nodig en aangezien ik Essence een geweldig merk vind (goedkope prijs, hoge kwaliteit) begaf ik me meteen al naar die hoek. Daar vond ik deze highlighter in de kleur 01 summer glow (€2,99) Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar ben wel heel benieuwd! Nadat ik deze gevonden had keek ik nog even verder en kwam ik de 'SOS nail care balm' (€1,99) tegen. Ik heb last van droge nagelriemen en brosse nagels, en dit schijnt het allemaal op te lossen. Top dus! Tot slot heb ik nog iets gevonden waar ik al een tijdje naar opzoek was en waarvan ik geen idee had dat ze het gewoon bij de Kruidvat verkochten. De 'nail art stampy set' (€3,49) Zo ziet het er uit:




Het is dus de bedoeling dat je op het plaatje met de designs nagellak smeert, met het schrapertje haal je de overtollige nagellak weg, met de stempel druk je vervolgens op het plaatje en tot slot op je nagel. Zo kun je oneindig vaak stempelen!

Tot slot heb bij H&M nog twee bodysplashes gekocht. Ik had er veel over gehoord en nou was ik ook wel benieuwd geworden. Ik heb er één van Hello Kitty in de geur 'melon'. Deze kost €1,95. Op het andere flesje staat Katrien (van Donald Duck) en is de geur 'sweet fruit' en kost €1 (sale, YES!). Ze ruiken allebei heeeeerlijk en zijn perfect om met dit warme weer je even op te frissen.

Ik heb een heel gezellig dagje gehad, we hebben nog lekker geluncht bij La Place en zijn door een tropische regenbui naar huis gefietst, haha :) Best verfrissend! En ik ben uiteraard heel goed geslaagd, voor nog heel weinig geld. Ik ben altijd pro-budget shopping, en H&M en Kruidvat staan dan ook hoog op het lijstje van favoriete winkels.

Waar doen jullie graag budget shopping?
Love,

Diana ♥

3 opmerkingen:

  1. Hey, ja tuurlijk ken ik je nog
    super leuk joh een blog!
    ik volg je terug natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen heb je gekocht! Ik heb die nagelriemcrème van Essence ook, ik vind hem erg fijn. De rest heb ik niet, maar ik ben er wel erg benieuwd naar!
    Ik houd ook erg van budget dingen shoppen. Het grootste deel van mijn make-up heb ik van Catrice. Ook om het lage prijsje en de goede kwaliteit. Essence vind ik ook erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave blog heb je !
    maar een vraagje hoe maak je zo'n blog ? (:
    groetjes ody

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.