Pagina's

dinsdag 4 oktober 2011

New in | Canon EOS 1000D !!

Hoi allemaal! Sorry dat ik zo lang niet geblogt heb, maar ik heb er een goede reden voor: ik had mijn nieuwe camera besteld! Nu had ik natuurlijk met mijn oude foto's e.d. kunnen maken, maar daar had ik helemaal geen zin meer in nu ik in afwachting was van mijn nieuwe camera. Maar vandaag is hij dan eindelijk aangekomen, mijn Canon EOS 1000D!!!

Ik ben er echt on-ge-lofe-lijk blij mee. Ik heb gelijk 543987257234 'test' foto's gemaakt. En wat zijn die mooi zeg! De beelden zijn haarscherp en ook close-ups zijn heel erg mooi. Hij heeft alleen wel moeite met close-ups van mijn nagellak, maar hier vind ik ook nog wel iets op. Ik ga de rest van de dag de gebruiksaanwijzing lezen en alles lekker testen. Vanaf nu zal ik ook weer volop bloggen!

Hier heb ik een aantal random foto's voor jullie, zodat je een idee hebt van de kwaliteit.
Heb jij een digitale spiegelreflex camera? Zo ja, welke?
Love,

Diana

3 opmerkingen:

 1. wauw hij maakt echt super mooie foto's, wij hebben der ook een eigenlijk is die van mn ouders maar volgens mij heb ik er inmiddels veel meer foto's mee gemaakt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi there!
  Ik had een vraagje.. waar heb je die camera gekocht?
  Ik wil der binnekort ook 1 halen maar ik weet niet waar ik op moet letten enz.. Kan je me maybe advies geven?
  Thanks alvast.
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiii,
  Ah sorry dat ik nu pas reageer.. Ik heb wel wat aan je advies gehad dus thanks daarvoor! Ik had echt geen idee over die schrijf snelheid van de sd-kaart.
  Ik ben langs de Mediamarkt en een profesionele camera winkel geweest. Voor de rest heb ik ook nog op het internet gezocht naar info.. en ik heb camera's met elkaar vergelijkt. Mn keuze gaat uit naar de Canon 600d dus denk dat die het word.
  Bedankt nogmaals voor de info!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.