Pagina's

maandag 10 oktober 2011

Perfect voor de herfst: Yankee CandlesWat een rot weer zeg.. Ik zei het al eerder, maar de herfst is nu echt begonnen. Als ik thuis kom is het al weer bijna donker! Maar dit heeft ook zo z'n voordelen. Het is namelijk echt weer de tijd om heerlijk kaarsjes te branden! Hier ben ik zo onwijs dol op, het straalt één en al gezelligheid uit. Vooral geurkaarsen vind ik helemaal geweldig. Ik heb zelf veel geurkaarsen van Ikea die heel lekker ruiken. Maar Hema en Xenos heeft ook hele lekkere geurkaarsen voor weinig geld.
Helaas is mijn geurkaarsen budget dus niet zo groot.. Er is namelijk één merk geurkaarsen die ik zo graag zou willen hebben, en dat zijn de Yankee Candles. Ze zijn in Amerika heel populair en helaas ook niet in Nederland te koop, maar wel online te bestellen gelukkig. Het enige probleem: ze kosten meer dan €20 per stuk. Als ik een keer geld te veel heb zal ik er misschien een keertje een kopen, maar tot die tijd zal ik moeten fantaseren over deze geweldige kaarsen.
Ik heb voor jullie op een rijtje gezet welke geuren ik graag zou willen hebben. De kaarsen zijn op deze site te bestellen.

Sorry dat de foto's zo klein zijn, maar anders is de kwaliteit enorm slecht!


Cherry Blossom

Black Cherry

Clean Cotton

Evening Air

Home Sweet Home

Strawberry Buttercream

Tea and Honey

Vanilla Cupcake

Dit is een kleine selectie uit de geuren die ik graag zou willen hebben. Ik had nog heel lang door kunnen gaan, want ze hebben echt onwijs veel! Ik vind het ook zo leuk dat ze niet van die voor de hand liggende geuren hebben zoals 'Clean Cotton' en 'Evening Air'. Ik vind de geur van schone was heerlijk, dus ik vind het heel origineel dat ze daar een geurkaars van hebben. De verpakking alleen al is ook echt super tof.
Voorlopig moet ik het helaas nog met goedkopere kaarsen doen, maar wie weet koop ik in de toekomst een Yankee Candle :)

Kenden jullie deze Yankee Candles al? Of heb jij er een? Let me know!
Love,

Diana3 opmerkingen:

  1. ik houd ook zo van geurkaarsen, helaas vind mijn man ze echt niets. Liever brand hij wat wierook en dat is op zich ook erg sfeervol. Maar een cute vlammetje is zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk niet maar ze zien er sfeervol uit! Ik vind (geur)kaarsen altijd een fijne sfeer geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een paar kleine (geen potpourries) yankee candles, mijn favoriet is fireside treats, deze ruikt zoo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.