Pagina's

dinsdag 4 oktober 2011

Rituals producten /Rice Milk & Cherry Blossom

Rituals kennen we allemaal wel. De winkel waar je spontaan je innerlijke rust vind en overspoeld word met ontspannende muziek en heerlijke geuren. Vooral het test gedeelte vind ik geweldig!
Rituals heeft 3 geurlijnen: ontspannende-, verfrissende- en energieke geuren. Elke lijn heeft 2 verschillende zegmaar 'subgeuren'. Mijn persoonlijke favoriet is de ontspannende lijn, met name de geur 'Rice Milk & Cherry Blossom'. Hier heb ik twee nieuwe producten van: de Magic Touch whipped bodycream en de Zensation foaming shower gel.
Dit is de verpakking. Strak, maar toch heel mooi. Het witte met de lichtgroene bloesemtakken er doorheen ziet er van zichzelf al ontspannend uit. De Magic Touch met grote zilveren dop vind ik ook erg mooi.
Dan nu de inhoud. Ik zal beginnen met de Magic Touch.Zoals je ziet zit er heel veel in (200ml). De creme is gewoon wit en voelt heerlijk zacht aan op je huid en maakt je huid dan ook heel zacht. De geur is ook super lekker. Ik weet nou niet precies waar het naar ruikt, ik kan het niet zo goed thuisbrengen (ik heb ook geen idee hoe rijstmelk of kersenbloesem ruikt). Dit zegt Rituals er zelf over:
"Deze rijke geur heeft een bloemachtige boventoon. Fruitige kersenbloesems vormen de kern en een romige muskusmelange zorgt voor een langdurige werking."

 Ook verklaren ze de ingrediënten rijstmelk en kersenbloesem:
"Rituals heeft met zorg de ingrediënten van haar producten geselecteerd, met onder andere Rijstmelk. In heel Azië is rijst het basisvoedsel. Het is licht verteerbaar, voedzaam en versterkend. Rijstmeel wordt gebruikt als blanketselpoeder. Rijstwortels helpen tegen koortszweet. Rijst is in Azië een belangrijk symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid.
De fragiele bloesems van de 'sakura' (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als 'lente-sneeuw'. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor vergankelijkheid en puurheid."


Deze crème is alleen niet op je gezicht te gebruiken! Het is gewoon een soort body lotion.
Dan deze Zensation shower gel. Wat een fijn product zeg! Deze gebruik ik al wat langer dus ik ben heel blij dat ik 'm weer heb. Ik ken geen een merk die hetzelfde soort douche gel verkoopt. Wat hier dus zo speciaal aan is, is dat het eerst een tranparante gel is (op de eerste foto begint hij al een beetje met schuimen) en als je hem vervolgens uitwrijft heel dik schuim wordt. Overigens ruikt dit product ook heerlijk. Hiermee creeër je echt een soort sneeuwpop effect als je onder de douche staat, awesome!

Dit waren de twee nieuwe Rituals producten die ik heb, en je kan wel zeggen dat ik een fan ben! Ik ga er in het vervolg denk ik meer  kopen.

Wat vinden jullie van de Rituals producten?
Love,

Diana

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.