Pagina's

zaterdag 22 oktober 2011

Mijn nagelverzorging routine

Hey! Ik ben ontzettend dol op nagellak en ik heb dan ook eigenlijk nooit géén nagellak op. Toch heeft dat zo zijn nadelen: mijn nagels zijn ontzettend slap. Ze scheuren en/of chippen heel erg snel. Nagelverzoring is uiteraard altijd belangrijk, maar al helemaal voor mijn slappe nagels is het essentieel.
Ik heb een aantal fijne producten die ik daarvoor gebruik en ik probeer minimaal 1 keer in de week mijn nagels een grote 'verwenbeurt' te geven. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik dit doe en welke producten ik gebruik.Allereerst de producten die ik gebruik:


Ja je hebt het goed gezien, AL mijn producten zijn van Essence! Ik kan niet ontkennen dat ik fan ben.. Het is goedkoop en de kwaliteit is goed, hoe kun je daar niet van houden? Ik heb gebruik dus een buffer vijl, nagel crème, nagel olie en tot slot een herstellende nagellak.Ik begin dus met vijlen. Ik doe dit in de 6 stappen die op de buffer staan:
 • 'file'
 • 'form'
 • 'adjust'
 • 'clean'
 • 'smooth'
 • 'polish'
Nadat ik dit gedaan hebt zijn mijn nagels de goede vorm en lengte en zijn ze schoon en glad.Als ik klaar ben met vijlen smeer ik mijn nagels in met de 'nail care balm'. Dit voed en versterkt zowel je nagels als nagelriemen. Dit laat ik even intrekken.Vervolgens breng ik over de nail care balm de nagelolie aan. Dit laat ik zo'n 10 minuten zitten en dep het er daarna zachtjes af (niet schrobben!).


Tot slot breng ik een laagje van de 'ultra strong nail repair' nagellak aan. Nu zijn mijn nagels helemaal verzorgt en kunnen ze er weer een tijdje tegenaan! Je bent er ongeveer 20 minuutjes mee bezig, je moet er dus wel even de tijd voor nemen maar zo lang duurt het nou ook weer niet. Ik merk dat als ik dit een tijdje niet doe mijn nagels weer gaan chippen. Met deze verzorging scheuren ze ook een stuk minder snel (ik kan het nooit helemaal voorkomen helaas).

Alle Essence producten zijn volgens mij helaas alleen bij een grote Kruidvat (correct me if I'm wrong) verkrijgbaar, die met een extra nail art schap. Het is in ieder geval super betaalbaar, een handige budget tip voor degenen die wel graag hun nagels goed willen verzorgen, maar geen budget hebben voor Trind, Sally Hansen, Herôme of andere duurdere verzorgingsmerken.

Wat voor nagelverzoring heb jij?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

 1. Wat zorg je goed voor je nagels. Echt een mooie routine. Ik vind de producten van Essence ook tha BOMB :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk ! Ik ga het morgen ook allemaal kopen :) !

  BeantwoordenVerwijderen

 3. echt leuk zelf zou ik het niet kopen want ik vind het zonde van mijn geld.En mij boeit het echt niet als ze lelijk zijn en kort, dan doe ik nagellak op. Als ik geen tijd heb doe ik een kleur op die je niet echt ziet bijvoorbeeld een erg licht roze want dan zie je niet dat je het lelijk hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.