Pagina's

zondag 9 oktober 2011

NOTD | Bordeaux rood van de Hema

Het mooie weer is over. Tijdens de zomer draag ik altijd graag felle, vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Maar zodra het buiten grauwer en kouder wordt, ga ik meer voor donkere kleuren. Nu dus. Voor mijn verjaardag heb ik een hele mooie donkerrode kleur van de Hema gekregen, perfect voor de herfst! Heel klassiek ook. Benieuwd hoe die er uit ziet? Hieronder staan een aantal foto's!







Ik moet zeggen.. ik ben fan! Hema nagellakjes vind ik over het algemeen altijd al erg fijn: erg betrouwbaar om het zo maar te zeggen. De kwaliteit is altijd goed, de prijs is laag en ze hebben onwijs mooie kleurtjes. Deze heeft wel echt 2 laagjes nodig, maar het mooist is hij met 3 laagjes. Hij droogt niet super snel, maar normaal. Verder lakt hij absoluut niet streperig. Hema zegt dat hij longlasting is maar daar moet ik nog achter komen want ik heb hem pas 1 dag op.

Zoals ik al eerder zei vind ik dit echt een super geschikte kleur voor de herfst, hij doet me een beetje denken aan de verkleurende blaadjes aan de bomen. Hij staat ook mooi bij een wat blekere huid. Ik denk dat ik deze kleur vaak ga dragen deze herfst.

Wat vinden jullie van deze kleur? En gebruiken jullie ook graag Hema nagellak?
Love,

Diana

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.