Pagina's

woensdag 3 oktober 2012

Favoriete herfst nagellak

Laten we eerlijk zijn, er valt niet meer te ontkennen dat de herfst is begonnen. De temperatuur schommelt zo rond de 15 graden, de blaadjes beginnen al te verkleuren, alle leuke series beginnen weer en de eerste klaag-berichten verschijnen op de sociale media. Persoonlijk vind ik de herfst eigenlijk helemaal niet zo erg, in tegendeel, het heeft juist z'n charmes! Het wordt eerder donker dus je kan lekker gezellig de kaarsjes aansteken (of je oliebrander, daar ben ik dol op) en knus op de bank kruipen. Je kan je favoriete truien weer aan en pompoensoep eten (dat is echt onwijs lekker)! In ieder geval, naast de deze vele voordelen kun je ook weer leuke herfst nagellak dragen, en net als bij de zomer nagellak heb ik ook voor dit seizoen een aantal favorieten. Daarom leek het me wel leuk om er eens een artikel over te doen. Bij deze, zie hier onder mijn favoriete kleurtjes! Kleine sidenote: de foto's zijn met flits gemaakt zodat de kleur beter uitkomt.






De eerste OPI van vandaag is 'My Private Jet', een mooie bruine kleur die iets weg heeft van een maanlandschap door de bijzondere glitter. Ook (hopelijk zie je dat op de foto) heeft het een bijzondere glans.

De tweede OPI is 'Lucerne-tainly Look Marvelous', als je het uitspreekt hoor je 'You certainly look marvelous', ik ben altijd dol op hun woordgrapjes. Ik vind deze ook heel tof omdat het een beetje industrieel is, het lijkt net metaal op je nagels. Door de subtiele glitter wederom erg leuk voor de koudere maanden.

Goh, dit is de enige favoriet van Catrice, en ik heb hier volgens mij al eerder wat over geschreven. Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen waarom ik deze zo mooi vind, kijk naar die shine!

Deze mooie framboos rood had ik laatst in een van mijn filmpjes op en daar kreeg ik toen ontzettend veel vragen over. Ik heb deze eens voor mijn verjaardag gekregen en ben er nog steeds onwijs blij mee. Het is kleur #209 van l'Oréal uit de Resist&Shine collectie. Er staat op het potje dat hij wel 7 dagen mee gaat, en verrek, het is nog waar ook! Hij blijft serieus een hele week mooi. Dit is dus ook echt één van mijn favorieten, en de kleur is natuurlijk lekker herfstig.

Dit echte rood-rode lakje van de Hema kon ook niet ontbreken. Ook dit was een verjaardagscadeau, samen met de kleur die hierna volgt, en hier ben ik ook zeer tevreden over. Elk meisje heeft geloof ik wel zo'n kleur rood waarvan je zegt: dit is een must-have. Het is kleur #46 (wederom jammer dat ze er geen naam aan hebben gegeven), en ook echt een aanrader!

Zoals ik net al aankondigde kan deze bloed-rood niet missen in mijn herfst collectie. Ik vind deze zo mooi omdat het echt een klassieke kleur is en ontzettend classy. Wat kan ik hier nog meer over zeggen? Dit is kleur #86.

Nou daar issie hoor, ongeveer de bekendste OPI kleur die er is: You Don't Know Jacques! Ja ja, ook ik vind deze tot één van mijn favorieten behoren. Het was ook een van de eerste kleuren die ik van het merk had. Maar dit is ook het type nagellak die ik alleen in de koudere seizoenen draag, deze draag ik op dit moment ook!

Tot slot de kleur waar ik altijd ontzettend veel complimentjes over krijg, ja het is alwéér een OPI, maar ik ben gewoon dol op het merk: de kwaliteit en het kleurenscala is geweldig. Deze heet 'Ski Teal We Drop' en zoals de naam al zegt zal deze waarschijnlijk uit een winter-achtige collectie stammen (skiën is meestal geen zomer activiteit). Desondanks vind ik dat hij gewoon tot mijn herfst favorieten hoort omdat die twee goed samen gaan, haha :)

Nou dit waren een aantal kleuren uit mijn collectie die ik graag draag dit seizoen. Ik hoop dat jullie wat inspiratie hier uit op kunnen doen, of het gewoon leuk vinden om naar te kijken!

Hebben jullie zelf ook herfst favorieten? Zo ja, welke kleuren zijn dat dan?
Love,

Diana

11 opmerkingen:

  1. Superleuk! Ik vind die van l'Oreal en de bloedrode van de hema en de blauwe OPI het mooist! Zou je misschien eens swatches willen maken? (:
    Zelf draag ik het liefst rood (115 Redvolution van Essence), en een galaxy-achtige paars van Rimmel London (610 Pompous) ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De laatste 2 kleuren zijn prachtig! Ik wil graag nog een bordeaux rode nagellak met een paarse ondergrond.. Ik hoop dat ik hem nog vind deze herfst/winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb je de Limited Edition “Upper WILDside” by CATRICE al ontdekt?
    Ook onwijs mooie nagellakjes. En het makeuptasje LOVE!!!
    http://www.catrice.eu/nl/limited-edition/upper-wildside.html
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kleuren! En die blauwe OPI komt uit de Switzerland collectie, vandaar het skiën :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die bloedrode is prachtig! Ik draag ook graag zo'n kleur of iets groenigs of zo! En pompoensoep is heerlijk (mijn vader kan dat heel goed maken).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja mijn moeder maakt het ook echt heerlijk, iedere keer weer genieten! Zelf gemaakt blijft het lekkerst.

      Verwijderen
  6. Leuke post! Neem aub ook even een kijkje op mijn blog! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Whaa zitten mooie lakjes bij! Die eerste van OPI staat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. Vraagje, heb je die fake lita's via ebay al binnen? Zou je hier misschien een aanfoto/outfit van kunnen posten? Ben toch erg benieuwd hoe ze er in het echt uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Good way of describing, and pleasant paragraph to take facts concerning my presentation topic, which i
    am going to present in college.

    http://australiainternationalshipping.com/forums/topic/alter-your-marketing-line-of-attack-buy-twitter-followers-get-twitter-followers/
    http://azdekorasyon.com/sosyal/blogs/post/63227
    http://astmaforum.regado-dev.dk/mvnforum/viewmember?
    member=Renate258
    http://aslegalcr.com/expediente/profile.php?mode=viewprofile&u=16695
    http://askinahediye.com/node/28963

    my page :: lonnies

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.