Pagina's

donderdag 4 augustus 2011

Forever21 pakketje binnen!

Yes, eindelijk is het dan zover! 29 en 30 juli kon je op Forever21 bestellen zonder ook maar enige verzendkosten te betalen. Dus ik was om en ik besloot dan toch eindeljk te bestellen. Na een hele tijd de site af te struinen heb ik zorgvuldig mijn bestelling geplaatst. En vandaag (4 augustus) is ie dus binnen.

*De meeste foto's zijn 'extra groot' om de kwaliteit te behouden, dus misschien lopen ze iets uit het kader*
 Ik kon niet wachten om 'm open te maken (en daar heb ik dan ook niet mee gewacht)! En daar zag ik dan mijn lovely nieuwe aanwinsten. Het zijn in totaal 4 dingen (niet heel heavy dus): twee kledingstukken en twee sieraden.Dit blousje vond ik zo geweldig toen ik 'm op de site zag staan, en ook toen ik 'm uit het pakketje haalden was ik nog steeds even enthousiast. De stof is een beetje doorschijnend. De kleur vond ik super en het detail rond het kraagje geeft 'm net even wat extra's. De mouwtjes zijn driekwart. Hij kostte €23,80.
Dan deze cardigan. Deze is iets meer basic, maar de kleur maakt hem toch apart. Je had ook heel veilige kleuren zoals bruin, grijs, olijf e.d., maar deze kleur sprak me het meest aan. De mouwen zijn gewoon lang. Dit kun je heel goed gebruiken om een simpele outfit toch wat meer kleur te geven. Deze kostte €11,40.

Tot slot mijn twee accesoires.Ik ben helemaal niet gelovig of iets, maar dit kruis vond ik super tof. Het is meer een fashion item dan dat hij echt symbolisch is. Hij heeft stoere studs en een zwart rubberen randje erom heen. Valt met alles te combineren en geeft je misschien wat lieve outfit een stoerder tintje. Hij kost €4,90.
Tot slot deze cuff. Ik wilde al een tijdje zoiets en ik had er wel een paar bij de H&M gezien, maar ik was steeds niet overtuigd. Toen ik toch aan het bestellen was en deze zag was ik over de streep en heb ik 'm in mijn virtuele mandje gegooid. Ik weet niet meer precies hoeveel ie kostte, rond de €4 in ieder geval.

Nou dat was mijn bestelling dus. Ik ben er erg blij mee, en ik heb in totaal net iets boven de €40 betaald, zo weinig! Forever21 is echt een geweldige winkel: super leuke kleding/accesoires voor heel weinig geld. Ik kan niet wachten tot we er ook een in Amsterdam hebben!Nog wat off-topic foto's die ik gemaakt heb met m'n kat, haha :) Lekker geen make-up op gehad vandaag (in je ogen wrijven zonder je mascara te vernachelen, heerlijk!) en mijn bad hair day heb ik bestreden met een turband (niet op de foto te zien door een harig monster). Ook wel eens lekker, helemaal niks doen met zo'n vrije dag!
Hebben jullie wel eens bij Forever21 geshopt?
Ik wens jullie nog een fijne avond :)
Love,

Diana

2 opmerkingen:

  1. Kan je terugsturen bij forever 21, want ik heb al verschillende dingetjes gezien op de site, maar als ik niet kan terugsturen.. dan wil ik liever niet bestellen ! Super leuke dingen heb je besteld XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de dingen die je hebt bestelt zijn geweldig en een ding will ook zeggen je blog en je filmpjes zin echt GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en jou filmpjes zijn de nummer 1 filpjes groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.