Pagina's

woensdag 24 augustus 2011

Jip & Janneke schoolspullen bij Hema (ik heb ze)


School is voor sommige al begonnen, maar moet voor mij (thank god) nog beginnen. Je kan er helaas niet omheen draaien, en er zullen dus schoolspullen gekocht moeten worden. Dit is eerlijk gezegd het leukste wat ik aan school vind. Anyway, aangezien ik 100% NL ben, een echte hollandse meid, is Jip & Janneke er bij met met de paplepel ingegoten. Wat zeg ik, Annie M.G. Schmidt was mijn icoon. Dus toen ik er achterkwam dat HEMA (voor degenen die zich afvragen waarom ik dit in full caps rage typ, het is een afkorting) naast de schattige kaplaarsjes, tandenborstels, fotoboeken en servies ook schoolspullen van dit beroemde koppel verkoopt was ik vastbesloten de schoolcampus bij V&D te laten voor wat het is, en al m'n schoolspullen bij HEMA in te slaan. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb gekocht: een pennenset, een notitieboek met harde kaft en een notitieboekje met zachte kaft (en een ringband).


Notitieboekje 1: Roze waar je hoofdpijn van krijgt, lieve voorkant en het katje in de hoek van elke bladzij. Super cute dus.
Notitieboek 2: Harde kaft, strakke voorkant, binnenkant van de kaft 'Dikkie Dik-a like' (kennen jullie die prentenboeken nog, de binnenkant van de kaft was volledig bedrukt met Dikkie Dik) bedrukt met het hondje en weer in elke hoek ons koppel.
Tot slot het pennensetje: #1 "Let's celebrate" Jip en Janneke dansen met het katje.
#2 "Life's complicated" het katje is verstrikt in een bolletje wol
#3 zelfde stijl als het zwarte notitieboekje

Ik ga naar 6 gymnasium en aangezien je dan niet meer fanatiek opdrachten uit je boek maakt, maar meer aantekeningen maakt, zijn dit mijn al mijn schoolspullen voor het aankomende jaar, meer heb ik niet nodig (op kaft papier en boeken na dan). Lekker makkelijk, zo heb ik alles bij elkaar. Wie weet schrijf ik m'n boekjes wel heel snel vol, maar dan koop ik zo weer een nieuwe!
Trouwens, wat ik wel een beetje raar vind: ik heb mijn boeken aan het begin van de vakantie besteld, en ik heb ze nog steeds niet binnen! Iedereen om me heen heeft ze wel, alleen ik niet. Beetje vreemd als je het mij vraagt. Maar ik heb eigenlijk elk jaar gezeur met van Dijk, dus het zal me niet verbazen als dat nu weer zo is.
Hebben jullie je schoolspullen al? Of is bij jou school allang weer begonnen?
Love,

Diana

3 opmerkingen:

 1. Jaaa, ik had ze ook gezien! Echt super schattig! Ik heb een etui van Jip&Janneke, maar dan die van de collectie van Hema van vorig jaar. Ik ben helemaal gek op Jip&Janneke, zo schattig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi.. dat zijn leuke spulletjes! jammer genoeg was bij ons alles al uitverkocht van Jip&Janneke..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk.
  denk dat ik ze ook ga kopen

  kijk hier ook eens naar yentlxbeek.blogspot.com

  byeex

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.