Pagina's

maandag 22 augustus 2011

Mijn nieuwe toekomstige kapsel: ja of nee?

Ik zit er al een tijdje over te dubben: een nieuw kapsel ja of nee. Maar nu neig ik toch steeds meer naar ja. Want wat kan het eigenlijk kwaad? Als ik er toch niet laaiend enthousiast over ben laat ik het zo weer groeien. Ik heb nu al een hele lange tijd hetzelfde kapsel. Eigenlijk heb ik helemaal geen kapsel: ik doe maar wat. Maar nu ik uit ben over de vraag of ik iets anders wil, ik het natuurlijk ook belangrijk om dan te weten wát voor iets nieuws ik wil. Nou dat was vrij simpel: een lob!Een lob, juist ja. Dat wil zeggen een long bob. Ik vind bobkapsels heel leuk, maar zó kort wil ik het nou ook weer niet! En het moet een beetje jeugdig blijven. Ik weet al precies hoe ik hem wel, en ik zweer het je, als de kapper het verkeerd doet doe ik hem/haar wat, want wie aan mijn haar komt komt aan mij!
Grapje (or maybe not..)

Maar goed, nu zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe dan precies. Nou eigenlijk kijk ik de kunst gewoon af. Jullie kennen Olivia Palermo vast wel. Zij heeft het meest perfecte haar dat ik ooit gezien heb! Wauw. En de perfecte lob.
Zie hier:
Kan het nog mooier? Ik denk van niet, dit is pre-cies wat ik in gedachte had! Daarom ben ik van plan binnenkort (lees: voor school weer begint) de kapper de schaar in m'n haar te laten zetten en te hopen dat er net zo iets uit komt. En als het me toch niet staat of het om een andere reden niet leuk is, dan laat ik het weer groeien en kijk ik daarna wel weer.

Wat vinden jullie er van?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

 1. Ik zou nooit voor zo'n kapsel durven gaan, maar eigenlijk staat het mij ook gewoon niet ! Vind het wel SUPER mooi bij Olivia ! En volgens mij is het wel veel werk : dagelijks föhnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het ook niet durven, maar ik vind dat je al zo mooi haar hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gaaf, ik heb het vorig jaar ook gedaan van heel lang ineens naar super kort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga het aan vandaag, YOLO.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je haar is zo mooi nu! ik zou het lang laten

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.